TikTok – пет начина за популяризиране на профил

Социалната мрежа ТикТок, или позната още, като социалната мрежа, която пилее времето ни, но в забавления и смях, става изключително популярна.

ТикТок е социалната мрежа, която изключително бързо влезе в сърцата на всички, както в България, така и по света.
Представяме Ви пет много ценни и лесни начина, чрез които да популяризирате Вашият профил.

1. Масово последване на хора с Ваш интерес, както и масово харесване на видеа

Пълна алтернатива на начина за популяризиране в Instagram. Активността Ви ще спомогне за по-лесно популяризиране на каналът Ви. Достатъчно е да бъдете активни, да следвате, харесвате, дори и да коментирате. Специално приложение, което може да Ви помогне – това е Tokker.
Tokker обикновено прави над 200 последователи, над 500 харесвания и над 5000 коментара на ден. А услугата също така показва колко абонати и харесвания сте получили.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Създаване на корпоративен сайт

2. Препращане на последователи от други канали

Все още няма нормална възможност за закупуване на реклами от самия TikTok в социалната мрежа. Достъп до него имат само агенции за партньорски услуги, които вземат невероятно големи комисионни и изискват осезаеми бюджети. Но има и друг начин – да привлечете трафик от съществуващи блогове, от други социални канали.

Изводът е следният: ако вече имате популяризиран Instagram или Youtube канал, насочете аудиторията към Tik Tok. Научете потребителите, че имате съдържание на друга платформа. Този съвет е ценен и в обратния случай – връзки към Instagram или Youtube могат да бъдат посочени директно в профила на TikTok с няколко клика.

3. Сътрудничество

 

Друга възможност за популяризиране на Тик Ток акаунт е да заснемете видеоклип с дует. Или просто споделяйте видеоклипове с друг ТикТокър във Вашият канал. Това е чудесен шанс да привлечете подкрепата на авторитетни потребители. Разбира се, такова взаимодействие ще бъде платено, ако размерът на аудиторията ви е напълно неравен. За по-популярни акаунти той се предлага безплатно в TikTok.

Единственият му недостатък е времето, прекарано в търсене на готови за обмен блогъри и преговори. Ще трябва да изберете формат и скрипт, да се съгласите относно условията и подробностите.

4. Платена реклама

Дори от ТикТокър с милион абонати можете спокойно да закупите публикация, в която да присъства бранд, да я наречем рекламна публикация, или рекламно видео. Важно. Рекламата сред тиктокърите е ефективен метод и работи с гръм и трясък. Потърсете блогъри на борсата -> Tiktopers („INSCALE“ – допълнителен бонус). Ако поръчате реклама в TikTok от авторите, би било по-разумно да планирате освобождаването на техните публикации в различни дни. И, разбира се, не забравяйте да помолите ТикТокърът да ви позове, да ви „тагне“ в самото видео и в описанието.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  TikTok - Най-посещаваният сайт за 2021 година

5. Силата на хаштаговете #

 

Една от основните задачи на TikTok е да се класирате в ТОП за основните хаштегове. Затова внимателно проучете и изберете хаштагове, които ще бъдат едновременно насочени по теми и сред първите по популярност в TikTok. Много е лесно да направите това – самата услуга Tokker ще предложи най-популярните тагове по желаната тема.

Вземете няколко много големи хаштагове, за да привлечете трафика към тях. И добавете към тях няколко малки по вашата конкретна тема.

Финални думи
Профилът в TikTok е полезен за почти всички – от блогър до бизнесмен. Лесно е да създавате съдържание там и е възможно да популяризирате страницата много бързо благодарение на Tokker и рекламата. Освен това вече знаете как да наберете публика. Услугата ще събира необходимите потребители и дори ще оставя коментари и харесвания с тях, а вие ще трябва само да се радвате на успеха. Така че не губете времето си и популяризирайте своя TikTok по-бързо.

 

Рекламата е двигателят на търговията, но всеки двигател се нуждае от гориво, поддръжка и професионална диагностика.

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2020/10/08 8:57:55 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4 based on 6 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Безплатни съвети за популяризиране на TikTok акаунт

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *