Създаване на корпоративен сайт

Корпоративен сайт

Сайтът е източник на информация за Вашата компания, лицето на фирмата, мястото, от което потенциални клиенти, партньори, предприемачи могат да научат за Вас.

Чрез него разказвате на потенциалните си клиенти за Вашите възможности, продукти, услуги и конкурен   тни предимства. Освен това той работи 7 дни в седмицата, по 24 часа в денонощие.

Уеб дизайн - създаване на корпоративен сайт
SEO оптимизация и маркетинг – рекламни стратегии, по-добро класиране в Google

Сайтът увеличава скоростта на Вашата работа. Електронните комуникации ще Ви позволят да спестите време за обмяна на информацията с възложителите. А нашата система за управление на сайта  ще Ви позволи лесно и бързо да обновявате съдържанието на сайта: да публикувате последните новини от компанията, да внасяте корекции в ценовата листа, да рекламирате нови продукти и услуги.

Сайтът намалява издръжката на Вашата компания. Като всеки информационно-рекламен инструмент, той е способен да привлича вниманието на потенциалните клиенти към Вас. Разликата е в това, че всяка рекламна кампания някога свършва. А сайтът остава завинаги. И веднага след пускането му в експлоатация той започва да се самоизплаща.

Защо се нуждаете от добър корпоративен сайт?

Чрез добър сайт ще си сближите повече с клиентите си. Възможностите за комуникация между потребителите и сътрудниците във Вашата компания, които предоставя един интерактивен сайт, ще Ви позволи да изясните, кои Ваши стоки и услуги представляват интерес за клиентите и колко те са удовлетворени от качеството на Вашата работа. С помощта на тези данни Вие ще можете да оптимизирате бизнес-процесите в компанията си, да проверите пазарната позиция на Вашите продукти, да изберете оптималния път за по-нататъшното развитие на фирмата. Но това не е всичко. Корпоративният сайт ще Ви позволи с минимални средства да информирате клиентите си за новите стоки и услуги, които предлагате. Чрез разпращане по електронна поща Вие можете редовно да информирате възложителите за новините във Вашата фирма, обновяването на асортимента, намаленията и разпродажбите. Ефективността на тези действия е доказана на практика от не една търговска компания.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Фирменият сайт трябва да бъде добре оптимизиран

Богатият ни опит в разработването  и оптимизиране на корпоративни сайтове ни позволява да създаваме качествени, ефективни, стилни корпоративни сайтове с различно функционално предназначение. Вашият сайт ще бъде изработен от екип опитни специалисти – мениджър на проекта, дизайнер, програмист, мениджър по информационното запълване и популяризиране, както и човек, който ще анализира потребителското изживяване.

SEO оптимизация на корпоративен сайт
SEO оптимизация на сайт – обадете се на ☎ 088 999 62 62 и получете БЕЗПЛАТНА консултация за вашия сайт.

По време на изработването на сайтовете ние използваме комплексен подход, включващ предварителни маркетингови проучвания, проектиране и разработване на сайта, публикуване в Интернет, а също така и ресурси и техническа поддръжка. Този комплексен подход е нашето ключово предимство, което ни позволява да създаваме web-ресурси, които успешно се справят с маркетинговите цели и задачи, които са ни поставени.

 

 

Още сходни статии, които горещо Ви препоръчваме да прочетете: Изработка на сайт, Изработка на сайт – на какво наблягаме ние, от дигитална агенция Висео LTD, 5 основни стратегии за монетизиране на сайт и много други.

Публикацията е актуализирана на 2022/10/15 2:58:23 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *