Съвременните правила за SEO оптимизация

Съвременните правила за SEO оптимизация – начални думи

По-възрастните вероятно помнят времената, в които за да класираш сайт по ключови думи в търсачките Google и Yahoo беше достатъчно да сложиш правилните тагове и да го регистрираш в няколко директории с висок PR (Page Rank). Днес нещата стоят друго яче и често уебмастърите са принудени да работят неуморно за правилна SEO оптимизация.

Най-известната търсеща машина в интернет без никакъв спор е Google, като последната въведе доста строги правила за оптимизация на сайтове. Към актуалната дата не стига да пишете статии и да слагате линкове, а е нужен професионален подход, който клони към активност в социалните мрежи, авторство, реална кореспонденция с посетителите и изграждане на авторитет в интернет пространството.

На първо четене всичко това звучи доста тежко, а и повечето представители на бизнеса у нас нямат необходимия ресурс да се справят със задачите. Ето защо пишем тази статия за SEO оптимизация, от която можете да научите какви са съвременните методи помагащи да се изкачите на по-високи позиции в SERP (Search Engine Result Page).

От Google наказват спама и лошите линкове чрез специални ъпдейти с имена на животни. Голяма част от потребителите и уебмастърите научиха имената на „Панда”,  „Пингвин”, и „Колибри“,  тъй като последните смъкнаха сайтовете им много назад в класирането, а някои от тях дори бяха унищожени безвъзвратно.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO България

Целта на търсачките днес е да помогнат на хората за намиране на достоверна информация. Нещо повече, основна цел се явява и премахването на лошо, некачествено, недостоверно съдържание и приоритизиране на качественото, доказано с факти такова.  Всички нововъведения се дължат на амбицията да се спре със случайните резултати и когато клиентът потърси дадена ключова дума, да се покаже максимално полезен резултат, който отговаря на общия интерес.

И ето това е причината да работим за автентичната оптимизация на сайтове или такива, които илюстрират вашето хоби. Не се колебайте да ни потърсите, защото ние имаме формулата за това да грабнете постоянен таргетиран трафик от познатите машини за търсене в глобалната мрежа. Очакваме да се свържете с нас, за да ви предложим план за действие, стратегия, която да повиши продажбите Ви, да повиши и органичния трафки.

Важно и ценно

На база на всичко, което сме написали по-горе, можем да обобщим, че съвременните правила за SEO са:

  • Съдържание, проверено и научно доказано, а не фалшиви новини и нискокачествено такова.
  • Ефективен линк билдинг.
  • Добре структуриран сайт.
  • Без излишни изкачащи банери.
  • Бърз и достъпен от всякакъв тип устройства сайт.
  • Сайт в помощ изцяло на потребителя.

Публикацията е актуализирана на 2020/07/05 2:27:18 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
no rating based on 0 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
Безплатни SEO съвети и ценни новини

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *