Ефективната SEO оптимизация превръща потребителите във Ваши клиенти

Оптимизацията на сайтове – SEO  превръща интернет потребителите във ваши клиенти.

МЕСЕЧНО SEO обслужване от коректна и надеждна компания

Това е модерен, ергономичен и мощен инструмент, който ви позволява да декларирате бизнеса си пред целия свят. Професионалната SEO оптимизация и промоцията на уебсайтове е далеч по-ефективна от рекламата по телевизията: тя покрива подходящата за вас аудитория, целенасочено предлага продукти и услуги на заинтересованите хора.

Анатомия на SEO оптимизацията
Представете си, че продавате велосипеди. Човек, който иска да си купи велосипед, прави заявка в Google, а търсачката предлага на евентуалния клиент вашия сайт в първите десет или двадесет отговора. Това е съвсем достатъчно: потребителите рядко надхвърлят третата страница на резултатите, затова е изключително важно да сте поне на първа страница, т.е. в топ 10.

Постигането на така жадуваните челни позиции в гугъл не е никак лесна задача, но ако добре обмислите стратегията, или пък ако професионални СЕО експерти съставят такава за Вас, то нещата биха били лесно постижими. Ето какво включва една базова SEO стратегия:

Външно и вътрешно SEO, или познато като Off и On Page SEO.

Подготовка за индексиране (robots.txt, карта на сайта, регистрация в директории, инсталиране на броячи и др.).
Запълване с уникално оптимизирано съдържание (текстове, снимки, медийни формати, като видео, GIF и др.);
Работа по дизайна и форматирането (html-маркиране на текстове, проверка за технически грешки);
Развитието на референтната маса (за по-голяма тежест на най-важните страници);
Социални сигнали – промотиране в социалните мрежи – SMM;
Постоянен одит и работа по използваемостта на ресурса.
Не можете да популяризирате сайта веднъж и завинаги: Отмина времето, когато при постигане на първа позиция,  години наред, никой да не може да Ви измести. Днес нещата са далеч по-динамични. Трябва да работите непрекъснато, да анализирате резултатите, да сте наясно с SEO тенденциите, измененията на алгоритмите и винаги да сте в готовност за промени.

Тайната на успешната и ефективна SEO оптимизация
SEO оптимизация на сайта

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO стратегии за транспортни и логистични компании

Тайната на ефективното популяризиране е проста, за да достигнете целите си днес, трябва да изградите качествен проект, той да бъде съобразен със стандартите и за изберете правилните хора, които знаят и могат да постигнат целите Ви.

Създайте стратегия, създайте семантично ядро, помислете за представянето в социалните мрежи, ясно разберете целите на проекта. Това е непрекъсната, сложна и понякога изтощителна работа; но само тя може да гарантира привличането на целевата аудитория и печалбата, която сте планирали.

Можете да поръчате SEO услуги от W-SEO.com. Разходите и сроковете зависят от задачите, които задавате и от очакваната възвръщаемост. По повод гаранцията, тъй като през последните години се появиха какви ли не обещания, смело можем да заявим, че днес можем да гарантираме на 100 % само едно нещо: Грижата към Вашите проекти и отношението им към тях е като към наши лични.

Поискайте ни оферта, представете с няколко думи Вашият проект и ние ще Ви изготвим план, оферта, както и стратегия. Очакваме Ви!

Следните материали могат да Ви бъдат изключително полезни:

Публикацията е актуализирана на 2019/05/04 10:28:17 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 11 votes
Марка
W-SEO.com
Продукт или услуга
SEO оптимизация

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *