SEO услуги – едни от най-търсените услуги от наши клиенти

SEO услуги – някои от най-популярните такива, към които наши клиенти проявяват сериозен интерес

В днешни дни стотици хора отправят запитване за SEO обслужване, за различни SEO услуги, но много често се случва така, че собственици на сайтове да не знаят точно към коя SEO услуга да се насочат.

Именно и поради тази причина подготвихме за Вас този интересен материал, касаещ SEO услуги, които са популярни и търсени сред настоящите клиенти на дигитална агенция VISEO LTD.

Много често споделяме с читателите си, че както при дадена болест, така и в дигиталния маркетинг, когато се локализира даден проблем, тогава се намира адекватно решение за неговото предотвратяване. С други думи, когато една болест е ясна, ясна е причината, тогава лесно се намира противодействие, лек за нея.  Много сходно е положението и при SEO оптимизация на сайт, когато се касае за пропуски, проблеми, които виляят лошо и влошават класирането в Google и другите търсещи машини.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Оптимизиране на сайтове - специални цени за клиенти от Варна и околността

Услуга  № 1 – SEO одит

Оценката на даден сайт може да покаже и нивото в SEO аспект. СЕО одит представлява комплекс от задачи, които определят поведението на Вашият сайт, структурата му, силните и слабите му страни, като цяло, как е представен в лицето на търсещите машини, но и в лицето на потребителите. Ние, екипът на W-SEO.com предлагаме три основни типа SEO одит, а именно:

Одит за използваемост. Подобна проверка показва привлекателността на ресурса за обикновения потребител: удобството при навигация през страниците, полезността на публикувана информация и т.н.

Маркетинг одит.  Провежда се работа за определяне на ефективността на сайта в контекста на пазарния сегмент.

Технически одит. За разлика от маркетинга, използваемостта, SEO-одита на сайт, техническият одит включва анализ на техническото състояние на даден ресурс.

Услуга  № 2 – Линк билдинг

Линк билдинг стратегиите, както и качествените ресурси, които могат да се ползват, цитирайки Ваш проект, са все още работещи и много популярни, както в Google Bulgaria, така и в World Wide Google.

Екипът на W-SEO.com предлага качествени линк билдинг услуги, в това число публикуване в медии, блогове, онлайн списания, изграждане на помощни сателитни сайтове, регистрации в директории, получаване на ценни линкове, коментари и много други специализирани SEO услуги.

Услуга № 3 – Поддръжка на сайт

Състоянието на сайта трябва да е на високо ниво. Един сайт, когато бъде компроментиран, за минути може да загуби настоящите си позиции в Google. И причина за това може да бъде най-елементарен бъг, или пък актуализация на модул, който не е съвместим, или хакерска атака. Естествено, причините за изваждане от строя на даден сайт могат да бъдат и други, най-разнообразни, но от практиката ни най-често се случват тези три неща, които по-горе посочихме.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  8 ефективни SEO съвета за ефективно присъствие в социалните мрежи за видео съдържание

Поддръжката на сайт от наши представители има следните основни цели:

  • Да следи за състоянието на сайта.
  • Да предприема действия, тогава, когато е необходима реакция.
  • Да актуализира модули и платформи.
  • Да следи позициите в Google и да ги запазва, както и подобрява.
  • Да изготвя периодични репорти,  в случай, че това е договорено.
  • Обновяване на съдържание (отново, ако е договорено).
  • Оптимизиране на кода с цел по-добро класиране в търсачките.
  • Изготвяне на препоръки към издателите на сайта.
  • Посочване на силни и слаби страни.
  • Разни.

И трите услуги са много важни и когато се съчетаят, то тогава резултатите не би трябвало да закъснеят.

По-горе ви представихме три от най-търсените услуги, които нашите клиенти поръчват. Ако прецените, че и Вие можете да поверите онлайн бизнесът си с нас, то не се колебайте, а се свържете с наш представител.

СЕО агенция VISEO LTD - официална поща

Още статии, които са свързани с одитиране на сайтове:

 

Публикацията е актуализирана на 2021/01/06 10:33:25 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4 based on 9 votes
Марка
VISEO
Продукт или услуга
SEO услуги

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *