SEO копирайтинг – набавяне и редакция на качествено съдържание

 

Контент маркетинг – Маркетинг чрез съдържание

 

Качественото съдържание не е желателно, а направо задължително, без значение, дали говорим за онлайн магазин, или за традиционен уеб сайт, блог, форум, портал и други сходни.

За да сте успешни онлайн, да имате повече партньори и клиенти, трябва да си набавите качествено съдържание, както вътрешно такова, т.е. във Вашият сайт, така и външно, когато раобтите по SEO оптимизацията на сайта, или по-точно в сектор ЛИНК БИЛДИНГ.

Повечето разумни предприемачи си дават сметка, че добре оптимизиран текст може лесно да се  класира на предни позиции в търсачките, и да изпревари съдържание, което е сходно, но при което не са взети редица SEO фактури. Именно набавянето на този тип съдържание се нарича SEO копирайтинг (SEO copywriting).
Разликата между традиционният копирайтинг и SEO копирайтингът се крие в това, че SEO статиите биват написвани в съответствие с потребители и търсещи машини и дават предимства за търсачките, т.е. правят така, че по-лесно да бъдат намирани от търсещите машини, докато при драдиционният копирайтинг,

фразите и думите, в съответствие с Google, не са предвидени.

Преди 20 години никой не можеше да си представи, че ще има такава професия, без която нито един уважаващ себе си уебсайт не може да бъде представен в най-добрата си форма, Копирайтърът създава уникално съдържание, пише статии, изпълнени не само със значение, но и с необходимите ключови думи. SEO копирайтинг, иначе известен като този вид услуги, е необходим за популяризиране на сайтове сред огромен брой други уеб ресурси, помагайки им да намерят нови посетители и да получат по-голямата част от посетителите благодарение на заявките за търсене.
Ако търсите копирайтър, който може да направи вашия сайт достоен ресурс, трябва да изберете сред професионалисти, защото те наистина разбират какво е копирайтинг. Начинаещите не само изпитват затруднения при ориентиране в сферата на авторските права, но също така могат да влошат репутацията на вашия сайт, като ви продадат съдържанието, копирано от друг сайт или създавайки лошо пренаписване, което търсачките могат да приемат като копие и забранят вашия уебсайт. Необразованите статии също могат да влошат репутацията на сайта, помислете за това.
Копирайтингът е просто необходим на фирми, които са създали уебсайт, за да продават своите стоки или услуги. Компетентният копирайтър е в състояние да създаде истински продаващи текстове, които насочват потенциалните купувачи към правилната вълна, принуждавайки ги да се разделят с парите си с удоволствие.
Изберете опитни копирайтъри, не отхвърляйте офертите на професионалисти! Добрият копирайтър ще направи сайтът Ви добър.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Популяризиране на сайт

 

Ето и съвети за избор на добър копирайтър:

  1. Поискайте съдържание за клиент, и внимателно го анализирайте.
  2. Сравнете цените на пазара и балансирайте – цена/качество.
  3. Проверете отзивите на фирмата, или пък на лицето, което предлага SEO съдържание.
  4. Посъветвайте се с приятели и партньори. 
  5. Инвестирайте смело, тъй като съдържанието често остава ГОДИНИ НАРЕД, което означава, че Ви носи дивиденти във времето.

 

 

Публикацията е актуализирана на 2020/06/08 4:50:26 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *