Популяризиране на сайт

Популяризиране на сайт

Изготвяйки нов сайт, проектирайки го, набавяйки му уникално съдържани, подсигурявайки му изображения,  ние преди всичко мислим за потребителя и търсачката. Интересува ни това, как да го направим популярен, как да се вижда добре в Гугъл, когато потребител отправи дадена заявка, както и дали  ще севъзприеме словесната информация, дали ще се задържи дълго вътре, или веднага ще напусне, както и дали ще направи поръчка, когато става въпрос за онлайн магазини.

Съвети от SEO експерти

Истината е, че добри SEO експерти  могат да ви посъветват за всички нюанси, които влияят върху ефективната SEO оптимизация. За да не е едностранно популяризирането на уебсайтове, трябва еднакво сериозно да работите както с външни, така и с вътрешни фактори на SEO оптимизация. Имайте предвид, че SEO оптимизация – това е процес от сложни задачи, които не всеки може да извърши. Налага се да разполагате с опитен екип от специалисти, на различни длъжности, огромен набор от ресурси, мощни SEO инструменти (достъп до приложения), както и аналитични познания в областта на дигиталния маркетинг.

Така например, външните фактори включват цялата работа, свързана с увеличаване на линковете (процес, наречен Линк Билдинг) и публикуване на публикации в „статии“, а вътрешните фактори включват работа, свързана директно със съдържанието на сайта (съставяне на основни ключови думи (съставяне на семантично ядро), писане на текстове с включени ключови думи, предписване на мета тагове, създаване / актуализиране на карта на сайта (Sitemap) и др.).

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Линк Билдинг - Как да използвате SEO връзки и да останете на първа страница в SERP

Работата по интегрираното популяризиране на сайтове включва систематичен мониторинг на трафика на сайта и аудиторията, и мониторинг на позициите на сайта в търсачките.

Цена за SEO

Не бива да се страхувате, когато служител на дигитална агенция Ви зададе вапрос: Какъв бюджет сте заделили за SEO?

Разходите за услуги за SEO оптимизация обикновено се формират въз основа на разходите за бюджета на линк билдинг, плюс разходите за работата на оптимизаторите  SEO копирайтърите (50%) са включени тук, или разходите се обсъждат по споразумение. Бюджетът за линк билдинг се изчислява в рамките на 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на дигиталната агенция VISEO LTD.

Екипът от професионалисти съставя SEO стратегия, която е индивидуална за всеки клиент, и на база на нея започва работа.

Срокът за SEO оптимизация е минимум 3 месеца, като е добре да продължи години наред. И всичко това, не просто за едни пари, а защото SEO е комплескс от ежедневни дейности, които не бива да спират. Естествено, Вие, като предприемач и управител на компаиня, можете да решите, дали да поверите SEO оптимизация на сайтът си на фирма, или да наемете екип от експерти във Вашата компания, това е Ваш избор, но едно е много важно – трябва да разберете, че SEO продава. Продава, при това в огромни количества. С други думи, SEO оптимизацията може да направи бизнесът Ви онлайн  – популярен, при това за дълго време.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Какво представлява SEO маркетинговата кампания?

Обобщение на статията

Много пъти, пишейки за SEO и сравнявайки го с други канали за привличане на трафик, например PPC, офлайн рекламата и други, сме заявявали, че най-силното и ефикасно нещо е имнено оптимизирането на сайт, тъй като дава резултати във времето. Не бива да се бавите, а потърсете оферта за SEO на сайт, достатъчно е да се свържете с наш представител.

Публикацията е актуализирана на 2021/01/08 8:52:51 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4 based on 14 votes
Марка
ВИСЕО ЕООД
Продукт или услуга
Оптимизиране на сайтове
Цена
EUR 800

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *