Премахване на зловреден софтуер от компрометиран сайт

Често CMS, скриптове, че дори и добавки (pluggins) имат своите недостатъци, продиктувани от злонамерни мисли, пропуски или немърливост, при изготвянето им. Какъвто и да е случаят, то трябва да знаете, че често подобни проблеми водят до забавяне на сайта, влошаване на качественото представяне на информацията, понякога дори до загуба на целия наличен трафик.

Нещата могат да бъдат много сериозни, ако не се вземат своевременни мерки, тъй като Google често блокират сайтове, заразени с вируси и дават възможност, след прочистването, отново да бъдат индексирани.

Как се премахват вируси и злонамерен код от компрометиран сайт? Нещата не са никак лесни, отнема доста време за анализи.

На въпрос, дали всеки може да се справи с подобен проблем, признаваме, че не винаги може да се хване проблемът и често се налага екип от компетентни лица да извършат анализа и да локализират проблемната зона.

Нека го кажем така: Злонамерения код лесно може да се предотврати, когато се локализира. Локализира ли се, лесно могат да се вземат превантивни мерки.

Е, представяме на Вашето внимание новата услуга, която компанията предлага на Вас, настоящи и бъдещи клиенти!

Ако сте изпаднали в затруднено положение, а Вашият онлайн магазин е спрял работа, а това се е отразило сериозно в негативен аспект върху Вашият бизнес, то тогава ние можем да Ви помогнем.

По отношение на цена, то тя варира в зависимост от степента на сложност, но за повече подробности е най-добре да се свържете с наш представител. Ще получите допълнителни разяснения!

 

 

Публикацията е актуализирана на 2020/12/25 9:24:26 PM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
2.5 based on 13 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
Премахване на вирус от сайт
Цена
EUR 400