Как се поддържа сайт?

Какво включва услугата съппорт на сайт и как сами да изготвите план по поддръжката му?

Много пъти сме писали, че  създаването на сайт, чрез който да имате присъствие не гарантира  ефект в популяризирането и това, че имате сайт, какъвто и да е той, не означава, че ще доведе до клиенти, ще постигне високи цели. Не така стоят нещата, когато помислите за популяризирането на сайта, актуализирането на съдържанието му, позиционирането му на по-предни позиции в Google.

Когато говорим за поддръжка на сайт, трябва да имаме предвид следното:

Тя може да бъде:

  • Техническа поддръжка
  • Поддръжка по настоящи позиции в Google и запазването им
  • Актуализация на съдържание
  • Поправяне на даден проблем, еднократно, услуга, която често поръчват към техническият екип на W-SEO.com

Екипът на компанията има опит във почти всяка налична технология за уебсайт. Ако имате съществуващ сайт и се нуждаете от промени от незначителни промени в основен редизайн, можем да ви помогнем с реализирането и поправянето им.

Често нашите клиенти просто нямат време да актуализират своите снимки и изображения или да добавят бърз параграф за нов продукт или услуга. W-seo.com може да направи тези промени за вас във вашия съществуващ уебсайт.

За нашите местни клиенти, базирани в София, ние предлагаме ИТ поддръжка за малък и среден бизнес, предоставяйки помощ на място с вашата мрежа, сървъри, работни станции, мобилни технологии, офис софтуер и мултимедийно оборудване. С почасови тарифи, много по-ниски от останалите компании, ние предлагаме постоянно, по-бързо решение за бързото ви стартиране и работа.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO тенденции за 2019 година

Техническа поддръжка
Ние можем да актуализираме съдържанието на вашия уеб сайт, включително, но не само текст, изображения, събития, статии, видеоклипове и други елементи по ваше желание. В допълнение можем да създадем план за поддръжка, който осигурява рутинни или планирани актуализации.

Поддръжка по настоящи позиции в Google и запазването им

Обслужваме десетки клиенти, на които сме извършили SEO оптимизация и сме постигнали желаните резултати, но управителите държат тези резултати да бъдат зъдържани във времето. Това е важна услуга за Вас, тъй като чрез нея, позициите се запазват във времена, в които конкуренцията е сериозна.

Когато говори за Интернет бизнес, няма как да не споменем, че един от вариантите е платена реклама, при което хора, интересуващи се от такъв тип продукти, ще посетят вашия уеб сайт, за да разгледат продукта. Освен платената реклама, може да се продължи с Off-site SEO оптимизация.

Екипът на компанията може да Ви предложи адекватни SEO решения, но в случай че нямате добри позиции към настоящия момент.

Актуализация на съдържание

Много сайтове на молове, на бизнес компании обслужваме, сайтове, на които управителите ни имат доверие и знаят, че могат да разчитат буквално на минутата. Какво имаме предвид ли? Когато управител се свърже с нас и пожелае спешно да бъде качена дадена информация, то нашият екип го прави на мига, без значение, дали е празник, или делник.

Поправяне на проблеми

Днес, повечето сайтове са базирани на WordPress платформи. Нашите ИТ специалисти разоплагат с огробен опит и могат да разрешат всяка дилема, без значение, дали се касае за най-популярната система за управление на съдържанието, или за друг тип CMS, например за Joomla,D Drupal, Shopify или друга.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  ТОП 5 на допусканите грешки при SEO оптимизация на сайт

Какво не бива да правите?

В никакъв случай не бива да пренебрегвате сайта си, да се лишавате от техническа поддръжка, поради следните причини:

  • Сайтът може да бъде извън строя, без да установите това.
  • Сайтът може да загуби позиции.
  • Сайт без актуализирано съдържание не се класира на предни позиции в Google.
  • Други.

Защо точно нас?

Много са причините, поради които да изберете нашата компания. Както по-горе споменахме, поддръжката на сайт касае много аспекти, а ние можем да Ви предоставим адекватно решение, без това да ощети бюджетът Ви.

Свидетели сме на много ситуации, в които сайт, след актуализация, например, бива изваден от строя и никой не разбира за подобен инцидент, а това остава във времето, понякога дори с години. Именно това не бива да допускате.

Няма как да не припомним, че да имате сайт, без значение в коя област е, това не е достатъно, трябва сайтът да бъде обгрижван, актуализиран, да се следи състоянието му и винаги да бъде актуализиран. Под винаги имаме предвид, че поне седмично трябва да има поне по една актуализация.

Как се поддържа сайт?

Когато фирмата разполага с екип от специалисти, които имат дългогодишен опит, поддръжката на сайт става лесно начинание.

Когато Вие сами сте решили да се справите с поддръжката си, не ви се иска да инвестирате в подобен тип дейности, можете да съдействате и с видеоклипчета от социалните мрежи за видеосподеляне. Знаете, че днес, през 2020 година е много модерно, за всеки проблем да търсим решение онлайн, в клипчетата.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Интернет репутация – какво трябва да знаем

Естествено, всеки проблем може да бъде отстранен и от Вас, но тук е мястото да споменем, че времето, което ще отделите за поправката на някаква незначителна грешка, може да е пагубно за Вас, да загубите пари от дейностите, в които сте силни.
Какво искаме да кажем? Това, че всеки трябва да си гони неговия бизнес, неговите начинания. Естесвено, Вие сами решавате, но едно е сигурно, по-скъпо може да Ви излезне да задълбаете даден проблем, тъй като до разрешаването му можете да изгубите повече от 12 часа. За нещо, което ние можем да отстраним за 30 минути и да заплатите символична сума. Тук е мястото да запитаме, струва ли си да си губите толкова много от личното, или от бизнес времето, за незначителни неща, като можете да поверите  това на специалистите?

Отговорите оставяме на Вас.

Очакваме с нетърпение да се запознаем с нуждите на вашия бизнес. Свържете се с нас днес, за да насрочите безплатна консултация.

Сходни статии:

Публикацията е актуализирана на 2020/06/14 9:37:20 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Средна оценка
4.5 based on 14 votes
Марка
VISEO LTD
Продукт или услуга
Поддръжка на сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *