Имате ли нужда от популярен уеб сайт?

Уеб дизайн и SEO
Нов сайт и SEO оптимизация на сайт от Viseo LTD

Създаването на сайт за Вашия бизнес е възможно да се превърне в една от най-печелившите инвестиции, която някога сте правили. Особено това важи, ако съчетаете сайтът с SEO оптимизация.  Забелязва се увеличаване на потребителите на интернет в България, което прави някъде 6 милиона потребители на интернет. Благодарение на закупеният от вас сайт, всеки един от тези потребители може да стане ваш съдружник или клиент.

Съдържание на статията

Цена за сайт

Независимо от размера на фирмата ви, недейте да пренебрегвате възможността и вие да навлезете в интернет мрежата. Тридесет секундна реклама по ефирните телевизии може да ви коства някъде между 3000 и 50000 лв., докато примерно рекламен банер във доста посещаван уеб сайт, е възможно да ви излезе от 30 до 100 $ за цял месец. Очевидно е че предимствата от навлизане в тази сфера са наистина големи.

Един сайт може да Ви струва няколко хиляди лева, но може да паднете и под прага на 1000 лева. Всичко зависи от заданието.

Появата на вашата фирма в сферата на интернет е възможно да се превърне в много добър ход, с помощта на който да разрастнете вашата фирма и то доста. Всеки интернет сайт дава достъп до много потенциални клиенти, които имат достъп до вашите продукти, а и шанса да се превърнат във ваши партньори.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Разработка на уеб сайт

За всеки интернет сайт е нужна SEO оптимизация, която да го тласне към по-първи места в резултатите на онлайн търсещите машини. Оптимизацията за търсещите машини може да включва уебсайта да бъде добавен в специализирани уебсайтове от следните видове: директории за статии, директории за интернет сайтове, социални мрежи и други.

Също ще са ви необходими уеб дизайн и уеб хостинг. Както за самото изграждане на уеб сайта е нужно да намерите уеб дизайнер, така и за оптимизацията му за търсещите машини трябва да платите на специалист по оптимизация за търсачки. Ако искате да направите всичко качествено, винаги плащайте на експерти, вместо да се опитвате сами да се заемате със работата. А за уеб хостинга е почти задължително да си плащате, освен ако не сте готови да си купите и поддържате компютърен сървър с денонощен достъп до ел. ток и много бърз интернет. Другият вариант е да се насочите към някой безплатен хостинг, но имайте предвид че това почти никога не се препоръчва поради ниското им качество и ненадежността им. Компромисното решение, което можете да вземете според мен е да купите евтин хостинг с с добра надеждност от някоя реномирана уеб хостинг фирма.

Ако в главата си имате визия, но търсите технически лица, които да я реализират, то тогава е време да поискате оферта за направата на сайт от нас, от екипът на VISEO.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да направим сайтовете си популярни?
Уеб дизайн и SEO оптимизация
SEO оптимизация на сайт – обадете се на ☎ 088 999 62 62 и получете БЕЗПЛАТНА консултация за вашия сайт.

Важно уточнение …

Днес почти всеки има сайт, било то корпоративен, било то личен. Но не всеки има популярен сайт, сайт, който да носи дивиденти, приходи.

Ако търсите адекватни решения, ние сме на Ваше разположение.

Публикацията е актуализирана на 2022/10/15 3:00:21 PM – дигитална агенция Висео

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *