Общото между SEO и шахът

Общото между SEO и шахътШахът, или накратко шахмат, е игра за двама души, която се играе върху квадратна дъска, с фигурки, които имат своите собствени модели на движение. Това не е нищо ново, всеки от Вас, читателите на W-SEO.com го знае.

По-интересното е, как да постигнем победата на партия шах.

Шахът и интелектуална при която за да спечелите е задължително да знаете правилата.  Целта е да уловите опонента и неговите ходове, както и тактика, която той прилага, както и да го притиснете до положение, в което да го притиснете, т.е. матирате.  Когато се разбере техниката, тя гарантира успеха.  С практиката и изследванео на различните ходове и комбинации, играчът придобива все по-голям опит и в дългосрочен план това му помага да постига желаните цели.

Стратегиите за SEO трябва да бъдат определени правилно, тъй като те са подобни на стратегията за шах. Целта на SEO е да увеличи броя на клиентите и да подобри търсенето, което улеснява купувачите, търсейки само конкретни ключови думи, свързани с техните теми и запитвания.

Някой са акцентите в този аспект:

Страхотен план
Оптимизацията на търсачките има концепция за страхотни предложения, които вдъхновяват и приканват клиентите да проявяват силен интерес. Той също така увеличава продажбите и популяризира марката, без да застрашава ползите и подхода на клиента.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  SEO оптимизация, или как да бъдете сред първите в Google?

Подобряване на името на марката
Една марка се нуждае от слава, за да получи максимални желани резултати и за това SEO помага във всички възможни начини.

Тхники
Ето някои техники, които са от полза при одобряването на статуса на конкретна уеб страница и следователно като цяло увеличават рейтинга на уебсайта на една компания.

· Съставяне на съдържание

· Инфо графики

· Социална медия

И все пак, всичко зависи от човешкия мозък, т.е. трябва да се вникне в съзнанието и поведението у потребителите, да се изследва тяхното поведение. Няма как да не споменем и за експерти, ползващи лоши техники, които не са утвърдени, но въпреки всичко дават резултат. Често клиенти ни казват: Наш конкурент нарушава редица правила, но въпреки всичко е на по-предни позиции. Естествено, в този случай трябва да знаете, че с непозволени техники краткосрочни ефекти и резултати могат да бъдат достигнати, но помислете дали целите временно добро позициониране?

 

И така, приликата между шахът и SEO е главно в това, че чрез правилните похвати, тактика и упоритост, може да се постигне желания резултат. При шахът – победата, при SEO – желаната позиция в SERP на Ваш клиент или на Ваш проект.

Публикацията е актуализирана на 2019/02/20 9:01:38 AM – дигитална агенция Висео

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 11 votes
Марка
ВИСЕО
Продукт или услуга
Полезна информация

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *