Копирайтинг

Копирайтингът е процес, при който писател, най-често автор на книги, на есета, добре подготвен човек или екип, подготвя текстове за дадена аудитория.

Официално представено, услугата представлява списване на разгласителни (рекламни) текстове. На английски се изписва по следния начин: copywriting. Естествено, това е чуждица, но набираща все по-голяма популярност у нас.

В буквален превод можем да разглеждаме думата като „списване на текст“, „текстописане“ (от „copy“ — термин за текст, предназначен за публикуване; „writing“ — писане, списване, писателстване).

Редица са спецификите пред този сектор. Копирайтингът е популярен сред рекламата, връзките с обществеността или „пиарът“, политическото лобиране и политическата и предизборна агитация). Текстовете, списвани от копирайтъри се ползват в интернет, печата, радиото, телевизията, мелодии и стихове за озвучаване на рекламни клипове, уебсайтове, текстове за озвучаване и дублаж на разгласителни клипове, прессъобщения, брошури и текстове за всички останали маркетингови послания.

Екипът на ВИСЕО ЕООД предоставя на Вашето внимание рекламни послания, при това на едни от най-добрите цени за страната ни.
От много години насам, в България и предимно в онлайн средите, а и не само в България, се говори за това, че съдържанието в един сайт е един от най-важните елементи. Ние, екипът, също сме на това мнение и затова е важно да ползвате професионални услуги, за да звучи Вашето рекламно послание убедително и вдъхващо доверие у Вашите партньори и клиенти.

Добра практика е да наемате различни копирайтъри, тъй като повечето си имат собствен стил на писане, а читателите, както и търсещите машини желаят разнообразието.

Едва ли има някой от Вас, уважаемите читатели на ВИСЕО ком, който да не си дава сметката, че качественият копирайтинг може значително да подобри визията на дадена компания.

На практика всеки един сайт има нужда от съдържание. Колкото по-добро е то, толкова по-престижен ще бъде той. Респективно на това, толкова по-добре ще се позиционира.

Много страници просто не съдържат достатъчен обем текст, а увеличаването му може да наруши дизайна или характера на сайта. В същото време притежателите на сайтове, които съдържат текст в голям обем, не желаят да променят съдържанието на страниците си само заради уеб оптимизацията.

Именно и поради тези причини Ви предлагаме, хората, на които ще поверите копирайтингът, да бъдат добре запознати и със SEO, и със УЕБ стандартите.

Оценете тази статия
product image
Оценка
1star1star1star1star1star
Средна оценка
5 based on 20 votes
Марка
W-SEO
Продукт или услуга
Копирайтинг
Price
BGN 3

Post Author: admin

CEO at VISEO LTD - СЕО агенция, оперираща с клиенти в България още от времето, когато Google не съществуваше

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *